RIBE, KALVSLUND

FESTLOKALER TIL 150 PERSONER


LILLE SAL KR. 1700,-

HELE HUSET KR. 2800,-

INKL. VARME EL OG RENGØRING.

Kalvslund forsamlingshus er velegnet til familiefester, jubilæer, firmafester og sammenkomster af enhver art, hvor der er brug for hyggelige omgivelser

Forsamlingshuset har netop gennemgået en omfattende renovering, som ombygning af store sal, vinduesparti ud mod sportspladsen, isolering, nye gulve, nye lyddæmpende lofter, ny garderobe og renovering af indgangsparti og toiletter. Huset er nu I tip top stand, med gode og rummelige lokaler i lyse og indbydende farver.

I forbindelse med forsamlingshuset er der opført en idrætshal og etableret boldbane. Til en familiefest i forsamlingshuset, vil det være en oplagt mulighed at lade børnene boltre sig i hallen eller på boldbanen imens de voksne more sig i forsamlingshuset.

Der er fast værtinden i huset og hun står for udlejningen, servering og køkken. Man kan selv stå for borddækning, dele af menuen m.m., eller Lone kan også stå for hele arrangementet, hvis man ikke selv ønsker at bekymre sig om det. Huset kan ikke lejes uden personale, der skal mindst være en medarbejder I køkkenet.

Book med mad ud af huset .

Tlf. 29900410

0
Mad og hjælp Toftlund. & pandekagebilerne.dk.  Mødelokale Lebækvej 2.  1 sal. 6520 Toftlund.   Ring og bestil tid. Tlf 29 90 04 10 

 .