10 små lækkerier
Kr. 250,- p.p .
Min. 30 kuverter
Små lækkerier 10 dele
Mini hotdog
Miniburger
Mini fiskefilet
Parmaskinke med melon
Mini crossiant med hønsesalat
Bruschetta med laks og avokado
Indbagte rejer med tzatikicreme
Aspargestærte
Brød og 2 slags pestro og humus
Vælg dessert
Mini cup cake , mini donut eller
Jordbær med chokolade
Pris er ved min 30 betalende kuverter
Levering 4,00 pr. km. tur / retur
Leverer i smørrebrødsæsker/ engangsemballage til egen fade.
Pris er ved min 30 betalende kuverter
Levering 4,00 pr. km. tur / retur
Toftlund buffet
kr. 299,- 3 retters buffet
Alt til buffet. Vælg selv 9 dele.
Vælg 1 forret
Tarteletter med høns i asparges
2 skiver lakseroulade med reje
Maskeret blomkål med grønt
Tunmousse med rejer og dilddressing
Hønsesalat på ananas ring med bacon
Varmrøget laks med asparges og rejer
Brød og smør ( Gælder ikke tarteletter )
Kød vælg 2 slags
Marineret svinefilet
Kalkun i svøb af bacon
Marineret kyllingebryst
Glaseret skinke
Nakkesteg stegt som vildt
Pulled pork
Hot wings'BQ
Marineret kamben
Helstegt oksefilet
Vælg 2 x kartofler.
Flødekartofler
Krydrede kartofler
Hvide kogte kartofler
Brasede kartofler
Bagt kartoffel med smør
Kold kartoffelsalat
kogte ris
Salater vælg 2 slags.
Grøn salat med dressing
Årstidens salat med dressing
Broccolisalat
Salat himmelblå
Pastasalat
Hvidkålsalat
Melonsalat
Waldorfsalat
Sauce. Vælg 1
Whisky sauce
Rødvinsauce
Champignon ala´creme
Brun sauce
Bearnaisesauce
Dessert - Vælg 1
Citronfromage med flødeskum
Chokolademousse med flødeskum
Fløderand med kirsebærsauc
Ostelagkage med kiwi
Frugttærte med cremefraice
Frugt med råcreme
Pris er ved min 30 betalende kuverter
Levering 4,00 pr. km. tur / retur
Helårsbuffet
Kr. 325,- . 3 retters buffet
Vælg selv 6 dele.
Forretter Vælg 2 til buffet. Inkl. brød og smør
1. Limerimmet laks, Røget mayonnaise, spinatcreme, rygeost, lakserogn og sprøde grønne urter
2. Cremet jordskokkesuppe, sprøde pakker af confit de canard, grillet porrer og grøn olie
3. Griseterrin af skank, Creme af rødbeder, sprød rugbrød grov senneps vinaigrette og brøndkarse
4. Rørt tatar af kalv på blinis, Creme fraiche, cognac, rødløg, persille, kapers og rå æggeblomme
5. Hvidvinsdampet rødspætte vesterhavsrejer, skorzonerrødder, sauce musseline og sprød urteslat med
brændte og syltede skalotter
6. Spicy kyllingesalat, BBQ kylling på bund af salat, dressing..
Hovedretter. Vælg 2 til buffet. Inkl. Mix salat og dressing.
1. Sesambagt laks, cremet perlebyg, urtepesto og fennikel salat
2. Fyldt & sprød unghane, vesterhavsost, persille, citron. Serveres med pommes risoli og sauce chassur
3. Rosastegt fynsk ungkvæg. Glaserede persille rødder med røget spæk, brændte løg og røget marv.
Serveret med pommes Anna og sauce bordelaise
4. IPA Braiseret Gris, bagte rødder, timian, glaserede gulerødder. Serveres med Rosmarin kartofler og
Braiserlage
5. Kalkun Culotte, BBQ, bagte rødløg, æble/spidskål coleslaw, Med pommes rissoli og BBQ sauce
6. Braiseret lam, urter, hvidløg, bacon og små grøntsager. Rosmarin kartofler og lammeskysauce
7. Langtidsstegt Okse , Grillet spidskål, ristede svampe og brændte løg. Ristede kartofler og rødvinsauce
smagt til med cognac.
Desserter vælg 2 til buffet
1. Triple chokolade mousse, mørk, hvid og mælke chokolade. fyldt af årstidens bær .
2. Chokolade chok, Vaniljeis, hindbær og hindbærstøv
3. Mojito Fromage. Med sprød vanilje og chokolade rør
4.Isbar fra Paradisis, 3 varianter af topping .
5. Karamel panna cotta . citron verbena, mynte og bær.
Pris er ved min 30 betalende kuverter
Levering 4,00 pr. km. tur / retur
Pris er ved min 30 kuverter Levering 4,00 pr. km
Kokkens buffet
Buffet 3 retter .
Forret – vælg 2 til Buffet
Farseret unghane med sprød rugbrød, hvid sennepscreme og sprød skinke.
Kold røget laks på krydderurtesalat og friske asparges.
Røget oksefilet med artiskokker, tranebær, ristede kerner og urtepesto.
Avokado med friske rejer, krydderurter og basilikumcreme.
Seranoskinke på sprøde salater, ristede pinjekerner, oliventapanade og gedeost.
Gravet hellefisk med mild citronolie, fennikel og urter.
Hovedretter – vælg 2 til buffet
Fyldt kyllingebryst med urter i julienne og spinat.
Rosastegt oksefilet med citrus, timian, rosmarin og hvidløg.
Rosa stegt kalvecuvette med rodfrugter efter årstiden.
Braiseret lammekølle, fyldt med persille, urter og hvidløg.
Krydderstegt sprængt svinebryst
Glaseret kalvefilet med rødvin, nødder og timian.
Vælg 2 kartofler
Pommes anna med smør og løg.
Kartoffeltærte.
Hasselbagte kartofler.
Bagt kartoffelmos med hvidløg.
Stegte kartofler
Vælg 3 slags graniture
Svampe timbale med timian.
Frisk pastasalat med tomater og urter.
Stegte rodfrugter.
Broccolisalat med bacon og tørrede tranebær.
Crodité af fennikel og beder med sennepsvinaigrette.
Tomatsalat med nedkogt balsamico og basilikumsolie.
Glaseret rodfrugter.
Desserter – vælg 2 slags
Daim is roulade med coulis og friske bær.
Islagkage med frisk frugt, chokolade og crumble.
Trifli med rabarber og jordbær serveres i patentglas med vaniljecreme.
Blåbærtærte med syrlig cremefraiche eller vaniljeis og mynte sukker.
Panna cotta med vaniljeis og salt caramel og syltede æbler.
Gateau marcel med citrus/lime sorbet og frisk frugt.
Pris er ved min 30 betalende kuverter
Levering 4,00 pr. km. tur / retur