3 retters menuer 

Vi kan henvise til køkken og serveringhjælp under vores mad . 

Med  kok på stedet pris pr. time kr.  500,- inkl. moms 

Mad I Spandet forsamlinghus. Her tilbyder vi gratis køkkenhjælp under spisning. 

Egne ønsker ring og forhør Tlf. 2990 0410 

Toftlund menu 

KR. 299,- INKL. MOMS 

TOFTLUND menu

VÆLG SELV 9 DELE 

Vælg 1 forret .

3 Tarteletter med høns i asparges

2 skiver lakseroulade med rejer

Maskeret blomkål med grønt

Tunmousse med rejer og dilddressing

Hønsesalat på ananasring med bacon

Kød vælg 2 slags

Marineret svinefilet Kalkun i svøb af bacon

Marineret kyllingebryst

Glaseret skinke

Nakkesteg stegt som vildt

Pulledpork

Hotwings'

BQ marineret kamben

Helstegt oksefilet

Vælg 2 x kartofler

Flødekartofler

Krydrede kartofler

Hvide kogte kartofler

Brasede kartofler

Bagt kartoffel med smør

Kold kartoffelsalat

kogte ris

Salater vælg 2 slags.

Grøn salat med dressing

Salatbar 8-12 slags med dressing .

Broccolisalat

Salat himmelblå

Pastasalat

Hvidkålsalat

Melonsalat

Waldorfsalat

Sauce. Vælg 1

Whisky sauce

Rødvinsauce

Champignon ala´creme

Brun sauce

Bearnaisesauce

Dessert - Vælg 1

Citronfromage med flødeskum

Chokolademousse med flødeskum

Fløderand med kirsebærsauce

Ostelagkage med kiwi

Frugttærte med cremefraiche

Frugt med råcreme

Leveres til bord . Det varme ankommer i varmekasser.

Pris er ved min 30 betalende kuverter

Levering 4,00 pr. km. tur / retur


MENU 7

KR. 325,- INKL. MOMS 

3 retter til bord.

Forret kan bestilles tallerken anrettet.

Anrettes på stedet på jeres tallerkener.

Tun rørt med hjemmelavet mayo og cremefraiche , på bund af sprøde salater.

Toppet med rejer , urter og citron

Brød og smør

Hovedret til buffet . Ønskes hovedret til bord, vælges 1 slags

Rosastegt kalv med kartofler ristet i olie , hvidløg og rosmarin .

Dansk grisefilet med cremet flødekartofler toppet med friske forårsløg.

Whiskysauce

2 lækre salater efter sæson

Dessert i portion til bord.

Frisk citronfromage serveret med jordbær marineret i mynte og rørsukker.  

Toppet med vaniljeflødeskum.

Pris er ved min 30 betalende kuverter

Levering 4,00 pr. km. tur / retur


MENU 80

KR. 325,- INKL. MOMS 

3 retter , forret og dessert til bord , Hovedret til  buffet

Forret Portioneret

Tunmousse med rejer og dilddressing

Brød og smør

Kød 2 slags.

Hotwings'BQ

marineret kamben

Helstegt oksefilet

Flødekartofler

og små petitkartofler

Sauce bearnaise

Salater

Salatbar 8 - 12 slags med dressing

Coolslaw

Waldorfsalat

Dessert

Chokolademousse med flødeskum

Pris er ved min 30 betalende kuverter

Levering 4,00 pr. km. tur / retur


Menu 3

kr, 349,- INKL.

2 retter til bord. Oksemørbrad.

Tapasmenu.

Serrano skinke med pesto

Salat med Tigerrejer

Bruschetta


Med tomat og parmesan

Majsandekager
 med laks og friskost

Saltede røgede mandler

Kartoffelchips og aioli  

Kyllingespyd med bacon og daddel

Indbagte rejer med lime-mayo

Fyldte mini peberfrugter Aioli  

Hertil friskbagt brød og smør min.15 kuverter


Grillet oksemørbrad 
med grillede og marinerede rodfrugter Hjemmelavede kroketter med ost

Pris er ved min 30 betalende kuverter

Levering 4,00 pr. km. tur / retur

MENU 8

Vælg selv 3 retter. KR.399,-

Vælg 1 forret

  1. 3 stk. Tarteletter med høns i asparges.
  2. Hønsesalat i ananasring med sprødstegt bacon, ristede
  3. svampe og purløg
  4. Varmrøget laks med radise, fennikel og sprød rugbrød
  5. serveret med dildcreme.
  6. Lakseroulade af koldrøget laks med kørvel, dild og citron
  7. mayonnaise.
  8. Rejecocktail
  9. sprød salat, aspargessnitter, avocado godt med rejer og serveret med hjemmerørt
  10. mayo og thousand island dressing
  11. Tunmousse Dildsalat, rejer, kørvel og vagtel æg hjemmerørt
  12. mayonnaise.
  13. Jomfruhummer bisque med pisket creme fraiche 38 serveret
  14. med frisk urtesalat.
  15. Fyenslandskinke rullet med honningmelon serveret med purløgsdressing og syltede rødløg.

friskbagt brød og smør inkluderet  (ikke tarteletter)

  1. Hovedret vælg 1.
  2. Gl. daws oksesteg Glaserede perleløg, haricot verts, surt og hvide kartofler serveret med klassisk brun sauce
  3. Kalv stegt som vildt Syltede æbler med ribsgele, waldorfsalat, hvide kartofler serveret med vildtsauce
  4. Glaseret skinke Flødekartofler, let stuvet grønkål brune og hvide kartofler.
  5. Gl. Daws Kyllingsteg   Rabarber kompot, agurksalat hvide kartofler, serveret med klassisk kylling sauce
  6. Rosastegt kalve filet Smørdampede spæde grøntsager og pommes hasselbagt .Serveres med sauce bearnaise
  7. Helstegt Lammekølle Bagt selleri, spæde grøntsager, surt og pommes Rissoles Serveret med lamme sky sauce
  8. Coq au Vin rødvinsmarineret hane i rødvins sauce med svampe, løg og timian serveret med grov kartoffel pure lavet på brunet smør og hasselnødder    

Dessert .Vælg 1

  1. Gl. daws æblekage Flødeskum, portvin og ribsgele
  2. Citron fromage , Sprød vanilje og sød syltet citron
  3. Pandekager med is hertil chokoladesauce og ristede nødder
  4. Frugtsalat med chokoladestykker og vanilje råcreme
  5. Bananasplit Mandler, flødeskum,vaniljeis, hasselnøddeflager. Chokolade
  6. Chokolade mousse Creme duble og friske bær


Pris er ved min 30 betalende kuverter

Levering 4,00 pr. km. tur / retur


MENU 51 

KR. 362,-

2 forretter på tallerken.

Limerimmet laks, Røget mayonnaise, spinatcreme, rygeost, lakserogn og sprøde grønne urter.

& Griseterrin af skank, Creme af rødbeder, sprød rugbrød grov sennepsvinaigrette og brøndkarse.

Hovedret til bord. 2 slags kød

Fyldt & sprød unghane, vesterhavsost, persille, citron. Serveres med pommes risoli og sauce chassur.

Langtidsstegt Okse, Grillet spidskål, ristede svampe og brændte løg. pommes anne og rødvinsauce.

Desserttallerken 3 dele, anrettet på tallerken med kok på stedet.

Uden kok leveres til buffet.

Fransk Chokolade chok, Vaniljeis, hindbær og hindbærstøv

Jordbærtærte. Sprød tærtebund med mazarin, vaniljecreme, citronfromage og hvid chokolade.

Chokolademousse med frugt topping.

Pris er ved min 30 betalende kuverter

Levering 4,00 pr. km. tur / retur



MENU 24

3 retter . Hovedret til buffet.

kr. 370,-


Forret på tallerken ,
Kold dampet hellefisk med eksotisk marinerede tiger rejer, gulerods pure, salater, krydderurter og sprød serrano skinke. brød og salat
Hertil friskbagt brød og smør

Hovedret til buffet.
Langtidsstegt oksefilet marineret i timian, rosmarin,hvidløg og citron.
+ farseret unghane.

Ovnbagte petitkartofler.

Pommes anne.
Sauté af årstidens grønt.

Grøntsagstimbale.

Salat efter årstiden.

Dessert til buffet.
Brownies med hjemmelavet is og kold hindbærsauce.
Frisk frugt pynt.

Pris er ved min 30 betalende kuverter

Levering 4,00 pr. km. tur / retur



Menu 33

kr. 435,- 

Forret på tallerken.

Varmrøget / Hjemmerøget laks.
Serveres med urtesalat, hytteost, dildmayonnaise og sprødt rugbrød.


Hjemmebagt brød og smør.

Hovedret: Fra fad der sendes rundt med tilbehør på borde.

Langtidsstegt Oksemørbrad m/ hvide asparges m/ bacon, mini gulerødder m/ top, ristede svampe, årstidens grønt, pommes anna, små gourmetkartofler. Selleri puré.
Sauce 2 stk.

Rødvin og svampesauce.

Dessert til bord.

Lille kage, is og mousse,pynt frisk frugt.

Pris er ved min 30 betalende kuverter, med kok 50 kuverter

Levering 4,00 pr. km. tur / retur



Indkøbskurv